1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. 2. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongresi`ne geri sayım

2. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongresi`ne geri sayım

Enerji Günlüğü - 2. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı 8 – 9 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.T.C.Bilim, Sanayi ve Teknoloji...

2. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongresi`ne geri sayım

Enerji Günlüğü - 2. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı 8 – 9 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

T.C.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve UGETAM 'ın desteği ile düzenlenecek 2.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı yerli ve yabancı akıllı şebeke paydaşlarını 08-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında WOW İstanbul Convention Center'da buluşturacak.

29 sponsor firma, TRT ve Sabah Ulusal Basın Sponsorlarının desteklediği Fuar’da 28 oturum ve 100’e yakın sunum gerçekleştirilecek.

KONGRENİN AMACI

35 milyon su, 35 milyon elektrik ve 10 milyon doğal gaz abonesi bulunan ve 80 milyon nüfusa sahip olan ülkemizde, şuan birçok şirket bu dönüşüm içerisine girmiş bulunmaktadır.

Türkiye'nin içinde bulunduğu geçiş sürecinde düzenlenen bu kongre; katılımcıların bütün paydaşlar ile bir arada olması, sorularına cevap bulması, akıllı şebekeler hakkındaki son yenilikleri öğrenmesi, örnek uygulamaları görmesi ve yatırım stratejilerini belirlemesi için uluslararası bir platform sağlayacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler