1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Adıyaman OSB’ye atıksu arıtma tesisi

Adıyaman OSB’ye atıksu arıtma tesisi

Enerji Günlüğü - Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapımı için ihale düzenlenecek.Adıyaman Organize Sanayi...

Adıyaman OSB’ye atıksu arıtma tesisi

Enerji Günlüğü - Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapımı için ihale düzenlenecek.

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı bugünkü Resmi Gazete’de Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi ihalesini yayımladı.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman Organize Sanayi BölgesiYönetim Kurulu Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi kapalı zarf teklif almak suretiyle ihale edilecek.

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletmelerden kaynaklanacak Evsel ve Endüstriyel nitelikteki atık suları arıtacak atıksu arıtma tesisinin, nihai kapasiteli işletme şartları dikkate alınarak hazırlanmış olan uygulama projelerine göre, I. kademede yapımı öngörülen 6.000 m3/gün kapasiteli tüm ünitelerin yapımı, mekanik ve elektrik ekipmanlarınıntemini ve montajı, tesisin işletmeye alınması, deneme işletilmesi, bakımı, iş sonu projeleri (as-built) ve işletme-bakım kitaplarının hazırlanması ile idare personelinin eğitilmesi işleri bir yıl içinde teslim edilecek.

İhale 02/10/2014 günü Saat 10.00’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat Toplantı Salonu Söğütözü-Ankara adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasına verilebilecekleri gibi, iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderebilecekler.

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasında veya Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığının Petrol Mah. Organize Sanayi Bölgesi 1. Cad. No : 6 ADIYAMAN adreslerinde görülebilecek veya 750.-TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasından satın alınabilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler