1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Afşin-Elbistan A Termik bakım ve onarımdan geçecek

Afşin-Elbistan A Termik bakım ve onarımdan geçecek

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan A Termik Santrali için O.B. Türbin Kanat Değişimi ve Vana Montajı hizmeti alınacak.Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü...

Afşin-Elbistan A Termik bakım ve onarımdan geçecek

Enerji Günlüğü - Afşin-Elbistan A Termik Santrali için O.B. Türbin Kanat Değişimi ve Vana Montajı hizmeti alınacak.

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşl. Müdürlüğü, hizmet alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete'de yayımlarak duyurdu.

Buna göre, Afşin-Elbistan A Termik Santrali 2. ünitesi O.B. türbini kanat değişimi ve 1. ünite Y.B. türbini buhar giriş vanalarının montajı hizmetleri ile bu işte ihtiyaç duyulacak malzemelerin alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 20.05.2015 tarihinde saat 14:00'de EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Afşin/Kahramanmaraş adresinde yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar EÜAŞ Afşin Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı https:// www.euas.gov.tr/Sayfalar/Ihaleler.aspx adresinden görülebilecek veya ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı EÜAŞ Afşin Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü adresinden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler