1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Alman ET Solar, MEL Solar`a ortak

Alman ET Solar, MEL Solar`a ortak

Enerji Günlüğü - ET Solar Energy Corp'un Almanya'daki yan kuruluşu ET Solutions AG, Türkiye'deki güneş enerjisi çözümleri şirketlerinden MEL Solar ile...

Alman ET Solar, MEL Solar`a ortak

Enerji Günlüğü - ET Solar Energy Corp'un Almanya'daki yan kuruluşu ET Solutions AG, Türkiye'deki güneş enerjisi çözümleri şirketlerinden MEL Solar ile stratejik ortaklık yaptı.

Enerji çözümleri tedarikçisi ET Solar Energy Corp'un Almanya'da bulunan yan kuruluşu ET Solutions AG, Türkiye’de güneş enerjisi sektöründe faaliyet gösteren proje geliştiricisi MEL Solar Enerji firması ile stratejik ortaklık anlaşmasına imza attı.

ET Solar Energy Corp. Başkanı Dennis She, EPC (mühendislik, tedarik ve kurulum) uygulama ve finans sağlama kapasitelerinin güçlü olduğunu ifade etti. She, Türk firması MEL Solar ile kurdukları ortaklıkla önümüzdeki dönemde, gelişmekte olan Türkiye güneş enerjisi piyasasında iyi bir noktada konumlandıracaklarına inandığını söyledi.

MEL Solar Enerji Genel Müdürü Borga Karagülle ise ET Solar’dan alınacak teknik destek ve yerli firmalarla sağladıkları güçlü bağlantılar sayesinde çok kısa bir sürede bir çok güneş enerjisi projesine imza atmayı hedeflediklerini belirtti.

Asya, Avrupa, Kuzey-Güney Amerika’da ofisleri bulunan ET Solar, 60’ın üzerinde ülkede müşterilerine anahtar teslimi hizmetler sunuyor. Şirket, güneş modülleri dahil PV sistemlerinin bütün elemanlarını temin ediyor.

Türk şirketi MEL Solar Enerji, müşterilerine fizibilite çalışmalarından, operasyonel bakım-onarıma uzanan geniş bir yelpazede hizmet veriyor. MEL Solar, Türkiye’nin yanısıra Orta Doğu ve Körfez ülkelerinde de faaliyet göstermeyi hedefliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler