1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Barbaros Hayreddin`e yardımcı gemi aranıyor

Barbaros Hayreddin`e yardımcı gemi aranıyor

Enerji Günlüğü - TPAO, sismik araştırma gemisi Barbaros Hayreddin Paşa'ya destek hizmetleri verecek destek gemisi arıyor.Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı...

Barbaros Hayreddin`e yardımcı gemi aranıyor

Enerji Günlüğü - TPAO, sismik araştırma gemisi Barbaros Hayreddin Paşa'ya destek hizmetleri verecek destek gemisi arıyor.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) deniz Alanlarında veri toplama işinde kullanılmak üzere destek gemisi hizmet alımı ihalesi açtı. İhale, TPAO'ya ait ait Barbaros Hayreddin Paşa sismik arama gemisinin deniz alanlarında sismik veri toplama faaliyetleri esnasında, ana sismik ve takip gemilerinden sahile, sahilden gemilere lojistik destek (malzeme, ekipman, akaryakıt, kullanım ve içme suyu, ana gemide oluşan atık malzemelerin transferi, personel nakli vb.) sağlama hizmet alımını kapsıyor.

Türk karasuları ve uluslararası sularda alınacak hizmetin süresi, Destek Gemisi’nin teslim tarihinden itibaren on iki (12) ay olarak belirlendi.

İhale TPAO Genel Müdürlüğü binasında yapılacak. İstekliler, tekliflerini ihalenin yapılacağı 1 Ekim 2014 saat 14:00'e kadar sunabilecek.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhale, İdari Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli ve yabancı isteklilere açık.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek. İhale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değil.

Önceki ve Sonraki Haberler