1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Biosun`da istifa: Osman Türkmen ayrıldı

Biosun`da istifa: Osman Türkmen ayrıldı

Enerji Günlüğü - Sakarya Pamukova'da bir tesisi bulunan Biosun Katı Atık İşleme ve Enerji AŞ'nin Genel Müdürü Osman Türkmen görevinden ayrıldı.Türkiye'nin...

Biosun`da istifa: Osman Türkmen ayrıldı

Enerji Günlüğü - Sakarya Pamukova'da bir tesisi bulunan Biosun Katı Atık İşleme ve Enerji AŞ'nin Genel Müdürü Osman Türkmen görevinden ayrıldı.

Türkiye'nin ilk entegre katı atık işleme tesisi Biosun Pamukova Katı Atık İşleme Enerji ve Çevre Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Osman Türkmen şirketle yollarını ayırdı.

Hexagon Grubu bünyesinde yer alan ve Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde faaliyet gösteren, katı atık işleme, geri dönüşüm elektrik ve gübre üretimi yapan dünyanın ilk ve tek örneği konumundaki tesisi işleten Biosun'da Ağustos 2013'de göreve başlayan Elektrik Yüksek Mühendisi Osman Türkmen, buradaki tesislerin ticari ve teknik yeniden yapılandırmasını ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasını sağladı.

Türkmen, daha önce MAKTAŞ, MAKYAL, Reysaş Holding gibi şirketlerde üst düzey yöneticilikler yaptı. Tekirdağ Çerkezköy'de faaliyet gösteren Türkiye'deki metal atıklarla ilgili ilk gazlaştırma tesisinin altında da Osman Türkmen'in imzası var.

Organik atıklardan gübre ve enerji üreten sistem tasarımları da yapan Türkmen halen biri Londra ve biri de İstanbul'da bulunan TRL unvanlı iki aile şirketini yönetiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler