1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Bursa DKÇS için teknik danışmanlık hizmeti alınacak

Bursa DKÇS için teknik danışmanlık hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali GT-21 ünitesi yanma ayarları için teknik danışmanlık hizmeti alacak.EÜAŞ Bursa Doğalgaz...

Bursa DKÇS için teknik danışmanlık hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali GT-21 ünitesi yanma ayarları için teknik danışmanlık hizmeti alacak.

EÜAŞ Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı İşletme Müdürlüğü, ihale ilanının bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, EÜAŞ Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nde mevcut MHI firmasının imalatı olan GT-21 ünitesi yanma odalarının bakımlarından sonra ilgili ünitede yanma ayarlarının yapılabilmesi için 4 teknik danışman ile teknik danışmanlık hizmeti temin edilmesi işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

20.04.2015 tarihinde başlanacak ve yaklaşık iki gün sürecek iş için ihale, 31.03.2015 Salı Saat 14:30'daEÜAŞ Bursa Doğalgaz Kombine Çevrim Santralı İşletme Müdürlüğü'nde yapılacak.

İhale dokümanı idaremizin yukarıda yazılı adresinde görülebilecek ve 35 TL bedel karşılığı aynı adresten temin edilebilecek. Teklifler 31.04.2015 saat 14.30'a kadar İdaremizin yukarıda yazılı adresine verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler