1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Camiş Madencilik`in İstanbul’daki projesi için ÇED süreci

Camiş Madencilik`in İstanbul’daki projesi için ÇED süreci

Enerji Günlüğü - Camiş Madencilik'in İstanbul Çatalca’da bulunan Yalıköy tesisine ilave proje için ÇED süreci başladı.Çevresel Etki Değerlendirmesi...

Camiş Madencilik`in İstanbul’daki projesi için ÇED süreci

Enerji Günlüğü - Camiş Madencilik'in İstanbul Çatalca’da bulunan Yalıköy tesisine ilave proje için ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Şişe Cam Grubu şirketlerinden olan Camiş Madencilik'in Yalıköy Kum Hazırlama Tesisine borosilikat ve düz cam kumu hazırlama tesisi ilave edilmesi projesi ile ilgili olarak ÇED sürecinin başladığı duyuruldu.

Açıklamada, "İSTANBUL ili ÇATALCA, ilçesi Yalıköy RN:28243 ruhsat numaralı 1.430,69 hektar yüzölçümlü ruhsat alanının 27,08 hektarlık alan mevkiindeki CAMİŞ MADENCİLİK A.Ş. tarafıdan yapılması planlanan YALIKÖY KUM HAZIRLAMA TESİSİNE BOROSİLİKAT VE DÜZ CAM KUMU HAZIRLAMA TESİSİNİN İLAVE EDİLMESİ projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulan dosyayı PTD Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 17. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler