1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Denizli`de 5 MW GES kuruluyor

Denizli`de 5 MW GES kuruluyor

Enerji Günlüğü - Astürk Enerji, Yüksek Solar Enerji ve Pozitif Solar Enerji ortaklığında Denizli ili Bozkurt ilçesinde toplam 5 MW Güneş Enerjisi Santrali...

Denizli`de 5 MW GES kuruluyor

Enerji Günlüğü - Astürk Enerji, Yüksek Solar Enerji ve Pozitif Solar Enerji ortaklığında Denizli ili Bozkurt ilçesinde toplam 5 MW Güneş Enerjisi Santrali kurulacak.

Denizli ili Bozkurt ilçesinde kurulacak olan toplam 5 MW Güneş Enerjisi Santrali projesi ilçede bugüne kadar yapılmış olan en büyük yatırımlardan biri ve üretilecek enerji ile ilçede yaşayanların toplam elektrik tüketiminin karşılanması amaçlanıyor.

Santralin kurulumunu ise Integreen Yenilenebilir Enerji Sistemleri A.Ş. gerçekleştirecek. İntegreen, santralin yapımına Şubat ayı sonunda başlamayı ve Mayıs sonunda tamamlamayı planlanıyor.

Integreen Yenilenebilir Enerji Sistemleri AŞ Genel müdürü Ömer Özkan, 5 MW Denizli, 5 MW Kahramanmaraş, 6 MW Yozgat, 2 MW Kayseri,3 MW Sivas, 5 MW Afyon olmak üzere 2015’te 26 MW güneş santrali projesi tamamlamayı hedeflemekteyiz. 2015 senesi bizim için büyüme yılı olacak" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler