1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Direktaş HES ÇED raporu halkın görüşünde

Direktaş HES ÇED raporu halkın görüşünde

Enerji Günlüğü – Arban Elektrik tarafından Erzurum’da yapılması planlanan 7.350 MW’lık Direktaş Regülatörü ve HES projesi için ÇED raporu halkın...

Direktaş HES ÇED raporu halkın görüşünde

Enerji Günlüğü – Arban Elektrik tarafından Erzurum’da yapılması planlanan 7.350 MW’lık Direktaş Regülatörü ve HES projesi için ÇED raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Erzurum İli, İspir İlçesi, Çoruh Havzası dâhilinde Hunut Çayı/Çoruh Nehri üzerinde Arban Elek. Ürt. A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Direktaş Regülatörü ve HES (7,770 MWm / 7,350 MWe) projesi ile ilgili inceleme değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporunun halkın görüşüne açıldığı duyuruldu.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporunu incelemek isteyenler, Bakanlık merkezinde veya Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler