1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Diyarbakır OSB enerji nakil hattı yaptırılacak

Diyarbakır OSB enerji nakil hattı yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi alanına ait enerji nakil hattı yapım işi ihale edilecek.Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis...

Diyarbakır OSB enerji nakil hattı yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi alanına ait enerji nakil hattı yapım işi ihale edilecek.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Diyarbakır (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesine ait, Enerji Nakil Hattı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 30/10/2015 tarihine kadar tamamlanacak.

Keşif Bedeli (2015 Tedaş B.F. ile)3.358.490 TL ve Geçici Teminatı 235.094,30 TL olarak belirlenen ihale, 3/6/2015 tarihinde Saat 10.00'daBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat Toplantı Salonu Söğütözü - Ankara adresinde yapılacak.

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasında veya Diyarbakır (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının Elazığ Yolu 22. Km Organize Sanayi Müd. Giriş Kapısı Yanı Merkez/ Diyarbakır adreslerinde görülebilecek veya 350 TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 1548. Kat 826 nolu odasından temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler