1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit 17 geçici işçi alacak

Ege Linyit 17 geçici işçi alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Ege Linyit İşletmesi her türlü kaynak, toma-tesviye işleri için bir yıllığına 17 personel alımı yapacak.TKİ Ege Linyitleri...

Ege Linyit 17 geçici işçi alacak

Enerji Günlüğü – TKİ Ege Linyit İşletmesi her türlü kaynak, toma-tesviye işleri için bir yıllığına 17 personel alımı yapacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü hizmet alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, E.L.İ. Müessesesine ait tüm makinelerin 17 kişi ile her türlü kaynak, torna-tesviye işleri ve bilgisayarda veri hazırlama işçiliği hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 15.01.2015 tarihinde saat 14:00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon Odası Soma/ MANİSA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No.111 45500 Soma/ MANİSA, TKİ Genel Müdürlüğü Satın alma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan), ANKARA ve TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene Mh. 78 Sk. No.3 D.4 Bornova/İZMİR adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL, karşılığında aynı adreslerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler