1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK Edirne`de iki petrol ruhsatı verdi

EPDK Edirne`de iki petrol ruhsatı verdi

Enerji Günlüğü - EPDK, Edirne'de Hanedan Enerji'ye petrol arama ruhsatı verirken, Petrogas Petrol'e petrol işletme ruhsatı verdi.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

EPDK Edirne`de iki petrol ruhsatı verdi

Enerji Günlüğü - EPDK, Edirne'de Hanedan Enerji'ye petrol arama ruhsatı verirken, Petrogas Petrol'e petrol işletme ruhsatı verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı ilanlara göre, Hanedan Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş.’ye Edirne'de AR/HND/F17-A pafta numaralı 39.320 hektarlık alan için beş yıllık petrol arama ruhsatı, Petrogas Petrol, Gaz ve Petrokimya Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne Edirne'nin Merkez, Havsa ve Süloğlu ilçelerinde bulunan ARİ/PPG/K/E17-c1-2 pafta nolu 6.164 hektarlık alan için beş yıllık petrol işletme ruhsatı verildi.

Hanedan Enerji'nin bu kararın Resmi Gazete’de yayımı tarihinde, ruhsat sahasında taahhüt etmiş olduğu iş ve yatırım programı karşılığı %2 oranındaki “Yatırım Teminatı”nı 30 gün içerisinde Genel Müdürlüğe vermesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler