1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Filli Boya’dan solar cep telefonu şarj istasyonları

Filli Boya’dan solar cep telefonu şarj istasyonları

Enerji Günlüğü - Filli Boya Yalıtım - Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, sadece güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonları ile...

Filli Boya’dan solar cep telefonu şarj istasyonları

Enerji Günlüğü - Filli Boya Yalıtım - Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, sadece güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonları ile geniş bir alana yayıldı. 

Filli Boya Yalıtım - Capatec Isı Yalıtım Sistemleri'nin Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Iğdır, Adana, Mersin, Edirne, Muğla ve Nevşehir gibi büyük şehirlerin en işlek caddelerine yerleştirdiği solar şarj istasyonları, aynı anda birden fazla telefonun ve USB bağlantılı elektrikli eşyaların şarj olmasını sağlıyor.

Güneşli zamanlarda üzerindeki bataryaya biriktirdiği elektrik enerjisi ile gece ve güneşsiz günlerde de hizmet vermeye devam eden Solar Şarj İstasyonları, deprem gibi doğal afetlerdeki genel elektrik kesintilerinde de, hizmet vererek cep telefonlarının işlemesine imkan tanıyor.

Cep telefonu ve USB ile şarj olan tüm elektronik aletleri güneş enerjisi ile ücretsiz şarj etmeye imkan sağlayan "Solar Şarj İstasyonları" ile Capatect, güneş enerjisinin günlük hayata ne kadar kolay adapte edilebileceğine dikkat çekmeyi hedfliyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler