1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Gaziantep OSB’ye doğalgaz bağlanacak

Gaziantep OSB’ye doğalgaz bağlanacak

Enerji Günlüğü - Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi V. Kısım Doğalgaz Bağlantı ve Dağıtım Hattı İşi, açık ihale usulü ile ihale edilecekGaziantep...

Gaziantep OSB’ye doğalgaz bağlanacak

Enerji Günlüğü - Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi V. Kısım Doğalgaz Bağlantı ve Dağıtım Hattı İşi, açık ihale usulü ile ihale edilecek

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı hizmet ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre,210 günde bitirilmek üzere Gaziantep 5. Kısım OSB Doğalgaz Bağlantı ve Dağıtım Hattı Yapım İşi ihale edilecek.

İhale, 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 11:00’daI. Organize Sanayi Bölgesi 83120 nolu Cad. No. 7 Şehitkamil/GAZİANTEP adresinde yapılacak.

Teklifler bu tarih ve saate kadar Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ‘ne verileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecekler.

İhale dokümanı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı adreslerinde görülebilecek veya 5.000 TL karşılığı Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler