1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Konya Belediyesi katı atık biyogaz santrali yaptıracak

Konya Belediyesi katı atık biyogaz santrali yaptıracak

Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir ve Cihanbeyli Katı Atık Düzenli Depolama Sahalarının işletilmesi ile bu sahalardan elektrik üretecek.

Konya Belediyesi katı atık biyogaz santrali yaptıracak

Enerji Günlüğü -  Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir ve Cihanbeyli Katı Atık Düzenli Depolama Sahalarının işletilmesi ile bu sahalardan elektrik üretimi için gerekli tesislerin yapılması işini ihale edecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 20 yıllığına Akşehir Katı Atık Düzenli Depolama Sahası ve Cihanbeyli Katı Atık Düzenli Depolama Sahası ve Katı Atık Transfer İstasyonlarının  işletilmesi, depolama sahasından elde edilecek metan gazının enerji üretim tesisinde değerlendirilmesi için gerekli tesislerin planlanması, projelendirilmesi, yapımı ve işletilmesi işini ihale edeceğini duyurdu. 

İhale, 12/04/2016 Salı günü Saat 15:00’de Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Belediye Sarayı 6. kat No: 625 adresinde yapılacak.

İhale konusu işin 2016 yılı için yıllık kira muhammen bedeli idare tarafından 10.000,00 (onbin) TL. + KDV olarak belirlendi ve ihalede bu bedel artırıma tabi tutulmayacak.

İhale dokümanının Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma Şube Müdürlüğü 5. kat No: 528 adresinde görülebilecek ve 500 TL karşılığında satın alınabilecek. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler