1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Afrika'nın en iyi enerji fotoğrafı seçilecek

Afrika'nın en iyi enerji fotoğrafı seçilecek

Enerji Günlüğü - EnerjiNet ve Afrika Enerji Forumu 2016 ortaklığıyla Afrika kıtasının en güzel enerji fotoğrafı yarışması düzenlenecek.Petrol ve...

Afrika'nın en iyi enerji fotoğrafı seçilecek

Enerji Günlüğü - EnerjiNet ve Afrika Enerji Forumu 2016 ortaklığıyla Afrika kıtasının en güzel enerji fotoğrafı yarışması düzenlenecek.

Petrol ve doğalgaz varlık piyasası platformu olan EnerjiNet ve Afrika Enerji Forumu 2016 ortaklığıyla düzenlenecek olan "Yılın Enerji Fotoğrafı" yarışması ile Afrika kıtasının en güzel enerji fotoğrafı seçilecek. 

Yarışmaya katılacak adayların fotoğraflarının 2015 Ocak ayı ile 2016 Mayıs ayı arasındaki dönemde Afrika'da çekilmiş olması gerekiyor. Yarışma için başvuru süreci başlamış olup başvurular 6 Mayıs 2016 tarihine kadar  [email protected]?_cldee=ZGF2aWRvYkB0dG1haWwuY29t mail adresine yada  #AEF16photo hastagıyla twitterdan yapılması gerekiyor. 

Fotoğrafların en fazla 5 MB büyüklüğünde olması gerekiyor. Ayrıca fotoğrafların GIF, Jpeg ve PNG formları kabul edilirken, BMP veya TIFF formları kabul edilmiyor. 

Seçilen fotoğraflar Afrika Enerji Forumu'nda sergilenecek. Ayrıca kazanan fotoğrafın sahibi fotoğrafın çerçeveli bir kopyası ile EnerjiNet'te üç ay boyunca yayınlanma hakkı kazanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler