1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ICCI 2016 Fuarı Başladı

ICCI 2016 Fuarı Başladı

Türkiye ve bölgenin en önemli Enerji Etkinliği ICCI 2016 – 22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Ve Konferansı başladı.Enerji sektöründe...

ICCI 2016 Fuarı Başladı

Enerji Günlüğü - Türkiye ve bölgenin en önemli Enerji Etkinliği ICCI 2016 – 22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Ve Konferansı başladı.

Enerji sektöründe yatırımcı, tedarikçi, ekipman ve hizmet sağlayıcılarını, ulusal ve uluslararası ziyaretçi ve sektör ilgililerini buluşturan, Türkiye ve bölgenin en önemli Enerji Etkinliği ICCI 2016 – 22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Ve Konferansı 27 Nisan’da başladı.

29 Nisan’a kadar İstanbul Fuar Merkezi’nde devam edecek fuarın açılışında Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alex Kühnel, ETKB Müşteşar Yardımcısı Sefa Sadık Aytekin, TÜRKOTED Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aydın, Yabancı Sermayeli Yatırımcıları Derneği Mario DIEL, GÜNDER YÖNETİM Kurulu Başkanı Kemal Gani Bayraktar ve İMMİB Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kemal Elçioğlu katıldı.

Bu yıl, Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Uluslararası Alım Heyeti Programı kapsamında, Cezayir, Azerbaycan, Avusturya, Kamerun, KAnada, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Mısır, Etiyopya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Gana, Gürcistan, Yunanistan, Macaristan, İran, Irak, İtalya, Japonya, Kazakistan, Polonya, İspanya, İsveç, İngiltere, Katar, BAE, Türkmenistan, Özbekistan'da satın almacı organizasyonu gerçekleştirildi.

Katılımcı firmalar; Yenilenebilir Enerji, Kojenerasyon, Elektrik Üretimi ve Ticareti, Elektrik İletim Sistemleri, Enerji Tesislerinde Bakım, Onarım ve Servis Hizmetleri, Çevre Teknolojileri, Enerji Verimliliği, Lojistik ve IT Teknolojileri ürün gruplarına yönelik yenilikçi çözümlerini sergileyecekler. Ayrıca, Güneş Enerjisi Özel Bölümü de bu yıl ilk kez sektör temsilcilerini yatırımcılarla bir araya getiriyor.

Fuarla eş zamanlı gerçekleşecek konferanslarda, 200’den fazla yabancı konuşmacı ve 35 oturumda 15.000’ie yakın ziyaretçinin katılımı ile Enerji Politikaları, Enerji Mevzuatları ve Stratejileri, Enerji Verimliliği, Tüm Enerji Teknolojileri, Ürün ve Hizmetleri gibi çeşitli konular masaya yatırılıyor. Bu yıl öne çıkan konular ise Türkiye, Avrupa ve Afrika enerji ticareti, ulusal ve uluslararası pazarlar olacak.

ICCI 2016, bölgenin en kapsamlı enerji etkinliği, 27-28-29 Nisan tarihlerinde saat 18.00'a kadar IFM 9-10-11. salonlanlarda endüstrinin önde gelenlerini ağırlayacak.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler