1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Estonya kaya petrolünde 100. yılını kutlayacak

Estonya kaya petrolünde 100. yılını kutlayacak

Enerji Günlüğü - Estonya, kaya petrolü çalışmalarına başlamasının yüzüncü yılını uluslararası bir Sempozyum ile kutlayacak.Baltık ülkesi Estonya,...

Estonya kaya petrolünde 100. yılını kutlayacak

Enerji Günlüğü - Estonya, kaya petrolü çalışmalarına başlamasının yüzüncü yılını uluslararası bir Sempozyum ile kutlayacak.

Baltık ülkesi Estonya, hidrolik çatlatma sondaj tekniğiyle kaya petrolü çalışmalarına başlamasının 100. yılında dünyadaki rezerv sahiplerini, teknoloji geliştiricileri, araştırmacıları, hükümet temsilcilerini ve sektörün önde gelenlerini bir araya getirecek. 20-23 Eylül 2016 tarihinde "Kaya Petrolü 100" başlıklı uluslararası bir sempozyum düzenlenecek. 

Eesti Energia AS (Enefit) tarafından başkent Tallinn'de yapılacak olan Sempozyumda, dünya genelinde ham petrol rezervlerinden dört kat daha fazla olduğu tahmin edilen kaya petrolü rezervlerinin deerlendirilmesi gerektiği üzerinde durulacak. 

Sempozyum kapsamında ayrıca 300 MW'lık Auvere Elektrik Santrali ile kaya petrolü, gaz ve elektrik kojenerasyon santrali Enefit280'e de saha gezileri düzenlenecek. 

Sempozyum için kayıtlar http://oilshalesymposium.com/registration-2/ adresinden yapılabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler