1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kepez HES için yeni ızgara sistemi alınacak

Kepez HES için yeni ızgara sistemi alınacak

Enerji Günlüğü - TEMSAN, KEPEZ-I ve KEPEZ-II HES’e ait yeni ızgaraların ve ızgara temizleme sistemlerinin temini, demontaj montaj test ve devreye alma hizmetleri...

Kepez HES için yeni ızgara sistemi alınacak

Enerji Günlüğü - TEMSAN, KEPEZ-I ve KEPEZ-II HES’e ait yeni ızgaraların ve ızgara temizleme sistemlerinin temini, demontaj montaj test ve devreye alma hizmetleri alacak.

Türkiye Elektromekanik Sanayii Anonim Şirketi (TEMSAN), Kepez-I HES biriktirme ve yükleme havuzları ile Kepez-II HES havuzu su giriş ızgaralarının imalatı ve bu 3 ızgaranın temizlenmesi için görev yapacak ızgara temizleme sisteminin imalatı ve çalışır durumda teslimi işi ihalesini duyurdu.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 200 TL

İhale dokümanları, Çamlıca Mahallesi 145. Sokak No: 16 Yenimahalle / ANKARA adresindeki TEMSAN Satın Alma ve Tedarik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İç Satın Alma Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebilecek ve 200 TL karşılığında satın alınabilecek. (Tel: 0312 397 55 75 Dahili: 289)

SON TEKLİF VERME TARİHİ

İhale teklifleri 07 Haziran 2016 Salı günü saat 14.30'a kadar Çamlıca Mahallesi 145. Sokak No: 16 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan genel evrak servisinde bulundurulacak şekilde verilebilecek.

HATIRLATMA

İhaleye katılmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişiler EKAP’a kayıt olmak zorunda.

Önceki ve Sonraki Haberler