1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. EPİAŞ’tan gün öncesi piyasa eğitimi

EPİAŞ’tan gün öncesi piyasa eğitimi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) tarafından düzenlenen Yeni Gün Öncesi Piyasası Eğitimi'ne başvuru süresi uzatıldı.EPİAŞ...

EPİAŞ’tan gün öncesi piyasa eğitimi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) tarafından düzenlenen Yeni Gün Öncesi Piyasası Eğitimi'ne başvuru süresi uzatıldı.

EPİAŞ tarafından ilk duyurusu 25 Mart 2016 tarihinde yapılan Yeni Gün Öncesi Piyasası Eğitimi’ne yoğun talep geldi. Bu nedenle başvuru süresi 25 Mayıs 2016 mesai saati bitimine kadar uzatıldı.

BİR GÜNLÜK, 500 TL

Katılmak isteyenlerin eğitim organizasyon maliyetleri için belirlenen 500 TL + KDV (590 TL) ilgili hesap numarasına yatırarak talep formunu doldurarak [email protected] mail adresine göndermeleri gerekiyor. Başvuruların her bir katılımcı için isim, soyisim, çalışılan pozisyon, telefon ve e-posta bilgilerini de içerecek şekilde ulaştırılması istendi. İstanbul'da düzenlenecek bir günlük eğitimlerin yer ve zaman bilgileri ve detaylı eğitim programı nihai başvurularını tamamlamış katılımcılara e-posta yoluyla bildirilecek.

LAPTOP’INI KAP DA GEL

Eğitim içeriğinde Yeni Gün Öncesi Piyasası Optimizasyon Algoritması, Yeni Gün Öncesi Piyasası Kullanıcı Arayüzü, Teminat ve Uzlaştırma Alanında Yapılan Değişiklikler ve Web Servis Hizmetlerindeki Değişiklikler, geliştirmeleri yapan üst düzey yetkililer tarafından detaylı ve uygulamalı şekilde anlatılacak. Katılımcıların uygulama çalışmalarına katılabilmeleri için eğitimlere dizüstü bilgisayarlarıyla gelmeleri şart.

Önceki ve Sonraki Haberler