1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Çamoba RES halkın görüşüne açıldı

Çamoba RES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Bergama RES Enerji tarafından İzmir, Manisa ve Balıkesir il sınırları içinde yapılması planlanan 411 MW'lık Çamoba RES projesi için...

Çamoba RES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Bergama RES Enerji tarafından İzmir, Manisa ve Balıkesir il sınırları içinde yapılması planlanan 411 MW'lık Çamoba RES projesi için hazırlanan ÇED raporu 10 (on) günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, İzmir, Manisa ve Balıkesir il sınırları içinde Bergama RES Enerji Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan 411 MW'lık Çamoba RES projesi için hazırlanan ÇED raporu 10 (on) günlüğüne halkın görüşüne açıldığını bildirdi.

HALK TOPLANTISI 16 HAZİRAN'DA

Projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 16/06/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İzmir-Manisa-Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İzmir-Manisa-Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

EGE'YE 411 MW'LIK ÇAMOBA RES PROJESİ

Önceki ve Sonraki Haberler