1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. GE'den farklı iş kollarını birleştiren yeni şirket

GE'den farklı iş kollarını birleştiren yeni şirket

Enerji Günlüğü - GE, enerji sektörünü dönüştürmek üzere farklı iş kollarını dijital çağın gücü ile birleştirerek endüstride bir ilk olan Current,...

GE'den farklı iş kollarını birleştiren yeni şirket

Enerji Günlüğü - GE, enerji sektörünü dönüştürmek üzere farklı iş kollarını dijital çağın gücü ile birleştirerek endüstride bir ilk olan Current, powered by GE şirketini kurdu.

İnternet çağı ile birlikte şekil değiştiren ve e-ticaretin olanakları ile kendi içinde ciddi bir rekabet yaşayan perakende sektörü şimdi de LED’lerle hem enerji hem de iş verimliliğinde yeni bir dönüşümün daha eşiğinde. Ticari, endüstriyel ve resmi kurumların enerji yönetimi için kullandıkları yöntemleri tamamen değiştirmeyi hedefleyen GE, farklı iş kollarını endüstride bir ilk olarak bulut tabanlı Predix platformu ile birleştirerek yeni bir enerji şirketi olan Current powered by GE’yi kurduğunu açıkladı.

GE bilançosunda yer alacak olan Current şirketi, GE'nin LED, güneş enerjisi, enerji depolama ve elektrikli araç iş kollarını endüstride bir ilk olarak bütünsel bir yaklaşımla bir araya getiriyor. Current'ın ticari portföyü sensör destekli donanım, yazılım, ikmal, ürün yönetimi ve finans çözümleri içeriyor.

Multi Mall ile birlikte Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesinde büyük bir anahtar teslim aydınlatma çözümü için ortak bir çalışmaya imza atan Current powered by GE, bugünün ve geleceğin müşteri ihtiyaçlarına yönelik olarak maliyet açısından en uygun ve verimli çözümleri sunacak. 

FATURALAR YÜZDE 20 AZALACAK

GE'nin bulut tabanlı Endüstriyel İnternet platformu olan Predix platformu sayesinde Current, powered by GE, müşterilerin enerji tüketimini analiz edecek ve müşterilere modeller ve ihtiyaçlarla ilgili veriler sunacak. Current, ayrıca tüketimin en yüksek olduğu saatlerde tüketimi azaltmaktan, sensörler ve ağ bağlantılı sistemler yoluyla müşterilere yeni gelir akışı sağlamak için kendi tesislerinde elektrik üretimine kadar verimliliği artıracak önerilerde bulunacak.

Bu gelişmiş çözümler, müşterilerin elektrik faturasında yaklaşık %10 ila %20'lik bir tasarruf sağlamasına ve kamu hizmeti sağlayan kuruluşların dağınık yükü daha iyi yönetebilmesine yardımcı olacak.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler