1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Bingöl'de iki jeotermal saha aramalara açılıyor

Bingöl'de iki jeotermal saha aramalara açılıyor

Enerji Günlüğü - Bingöl’deki iki adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası aramaya açılacak. Bingöl İl Encümeni, Bingöl ili Yedisu-Karlıova...

Bingöl'de iki jeotermal saha aramalara açılıyor

Enerji Günlüğü - Bingöl’deki iki adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası aramaya açılacak. 

Bingöl İl Encümeni, Bingöl ili Yedisu-Karlıova Ilıpınar - Kaynarpınar Köyleri sınırlarında bulunan 4668,7 hektarlık jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası ile Bingöl Yayladere İlçesi Haktanır-Yaylabağ Köyleri sınırlarında bulunan 4830 hektarlık jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihale edeceğini duyurdu.

Bingöl Yedisu-Karlıova Ilıpınar - Kaynarpınar Köyleri sınırlarında bulunan 4668,7 hektarlık jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası için, muhammen bedeli (KDV Hariç) 63.000 TL ve geçici teminatı 1.890 TL olarak belirtildi. Bingöl Yayladere İlçesi Haktanır-Yaylabağ Köyleri sınırlarında  bulunan 4830 hektarlık jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası için ise muhammen bedeli (KDV Hariç) 65.000 TL ve geçici teminatı 1.950 TL olarak belirtildi.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhaleler, 13 Temmuz 2016 tarihinde, Bingöl İl Özel İdaresi Yenişehir Mahallesi Hükümet Konağı karşısındaki Hizmet Binası İl Encümen toplantı salonunda yapılacak. Yedisu-Karlıova Ilıpınar - Kaynarpınar Köylerindeki sahanın ihalesi saat 14:00’te, Yayladere İlçesi Haktanır-Yaylabağ Köylerindeki sahanın ihalesi ise 14:30’da başlayacak. Teklifler, Bingöl İl Özel İdaresi Yenişehir Mahallesi Hükümet Konağı karşısındaki Hizmet Binası İl Encümeni komisyon başkanlığına verilecek.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler