1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit malzeme alacak

Ege Linyit malzeme alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi muhtelif filtre, teleskobik bomlu hidrolik platform ve komatsu yedeği satın alacak.TKİ Ege Linyitleri İşletmesi...

Ege Linyit malzeme alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi muhtelif filtre, teleskobik bomlu hidrolik platform ve komatsu yedeği satın alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, 74 kalem muhtelif filtre, 1 adet teleskobik bomlu hidrolik platform ve 59 kalem komatsu yedeği alımını açık ihale usulü ile satın alacağını duyurdu.

Satın alınacak olan muhtelif malzemeler ELİ Cenkyeri merkez ambarına teslim edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHLERİ

Filtre alım işi ihalesi 21 Temmuz 2016 saat 14.00'da yapılacak. Teslim süresi 90 gün olacak. Teleskobik bomlu hidrolik platform alımı işi ihalesi aynı gün saat 15.00'da yapılacak. Teslim süresi 120 gün olacak. Komatsu yedeği alımı işi ihalesi ise yine aynı gün saat 15.30'da yapılacak. Alınacak Komatsu yedeğinin teslim süresi ise 120 gün olarak belirtildi. İhaleler, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Satınalma komisyonu toplantı salonu Soma/MANİSA adresinde yapılacak.

İhale dökümanları ELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma/Manisa adresinde görülebilecek ve 60 TL karşılığı temin edilebilecek. 

Teklifler ihale tarih ve saatlerine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 gün olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler