1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. YEGM’e yeni isim: Oğuz Can

YEGM’e yeni isim: Oğuz Can

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü görevine, Dr. Oğuz Can getiriliyor. Enerji Günlüğü’nün edindiği bilgiye göre, Yenilenebilir...

YEGM’e yeni isim: Oğuz Can

Enerji Günlüğü - Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü görevine, Dr. Oğuz Can getiriliyor. 

Enerji Günlüğü’nün edindiği bilgiye göre, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü görevine yeni bir isim atandı. Buna göre mevcut Genel Müdür Münib Karakılıç’tan görevi devralacak isim Dr. Oğuz Can. 

YEGM’de yakında göreve başlaması beklenen Oğuz Can, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu. Aynı üniversitede enerji dalında Yüksek Lisanısını tamamlayan Oğuz Can, doktorasını ise Marmara Üniversitesi Mühendislik Yönetimi Ana Bilim Dalında tamamladı. Dr. Oğuz Can’ın, Akıllı Ulaşım sistemleri, Yenilenebilir Enerji, Atık Yönetimi ve Karbon Piyasaları alanında seminer, bildiri ve yayınları bulunuyor. 

Profesyonel iş hayatında İsbak AŞ AR-Ge Müdürü, İstanbul Enerji AŞ Etüt ve Proje Müdürü, İSTAÇ AŞ Sistem Geliştirme Müdürü görevlerini yürüten Oğuz Can, son olarak İzmir merkezli Recydia AŞ’nin genel müdürlüğünü yürütüyordu. 

İklim Değişikliği ve Karbon Yönetimi Derneği Genel Sekreterliğinin yanı sıra Türkiye Enerji Ekonomisi Derneği ve Türkiye Kamu-Özel Sektör Ortak Girişim (PPP) Yönetim Kurulu üyeliklerinde görev alan. Oğuz Can ayrıca TAYÇED Atık ve Çevre Yönetimi Derneği kurucu Başkan Yardımcılığı’nı da yürütüyor. 

Mehmet KARA
 
Önceki ve Sonraki Haberler