1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TKİ Ege Linyitleri kömür taşıtacak

TKİ Ege Linyitleri kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, toplam 525.000 ton kömürün taşınması ve boşaltılması hizmeti için ihale...

TKİ Ege Linyitleri kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, toplam 525.000 ton kömürün taşınması ve boşaltılması hizmeti için ihale açtı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, 120 günlüğüne Eynez Yeraltı Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı stok sahalarından, Soma B Termik Santrali 1-4,Yırca kapı ve 5-6 ünitelerine 525.000 ton kömürün taşınması ve boşaltılması hizmeti için açık ihale usulü ile hizmet alımı ihalesi yapacağını duyurdu.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 03 Ağustos 2016 saat 14:00'da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odası Soma / MANİSA adresinde yapılacak. Teklifler ihale tarih ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk cad. No.111 45500 Soma / MANİSA, adreslerinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adreslerden satın alınabilecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler