1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Murat TOKAT Enerji Genel Müdür Yardımcısı

Murat TOKAT Enerji Genel Müdür Yardımcısı

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Murat Tokat atandı.Enerji Bakanlığı’nda yeni...

Murat TOKAT Enerji Genel Müdür Yardımcısı

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Murat Tokat atandı.

Enerji Bakanlığı’nda yeni bir atama işlemi gerçekleştirildi. Açık bulunan birinci derece kadrolu ve +3.600 ek göstergeli Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Murat Tokat getirildi. 8 Mart tarihinden bu yana görevlendirmeyle bu pozisyonda görev yapan Tokat, son atama kararıyla bu görevi asaleten üstlenmiş oldu. 

Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 1994 yılında mezun olan Murat Tokat, ardından Nişantaşı Üniversitesi’nde Uluslararası Finansal Raporlama Sistemi ve Denetim dalında yüksek lisans programını tamamladı. Mali Müşavirlik Belgesi bulunan Murat Tokat’ın aynı zamanda Bağımsız Denetçi yetki belgesine de sahip. 

Murat Tokat, 1997 yılında Anadolu Yakası Eletrik Dağıtım AŞ’de müfettiş olarak çalışmaya başladı. Mart 2014’ten itibaren Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı’na geçen Murat Tokat, 8 Mart 2016 tarihinden bu yana Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılığı’na vekalet ediyordu.

Önceki ve Sonraki Haberler