1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Pamuk HES hakkında halk bilgilendirilecek

Pamuk HES hakkında halk bilgilendirilecek

Enerji Günlüğü - Aziz Enerji Üretim AŞ tarafından Giresun'da kurulması planlanan 18.49 MW'lık Pamuk HES için 11/08/2016 tarihinde halkın katılım toplantısı...

Pamuk HES hakkında halk bilgilendirilecek

Enerji Günlüğü - Aziz Enerji Üretim AŞ tarafından Giresun'da kurulması planlanan 18.49 MW'lık Pamuk HES için 11/08/2016 tarihinde halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Aziz Enerji Üretim AŞ tarafından, Giresun İli Çamoluk İlçesi Okçaören Köyü ve Gümüşhane İli Şiran İlçesi Güreşköy Civarında, Kelkit Çayı üzerinde kurmayı planladığı Pamuk Barajı ve Hidroelektrik Santrali  ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığını ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığını duyurdu.

Açıklamaya göre, projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 11/08/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya GİRESUN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve GİRESUN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

PAMUK HES'İN KURULU GÜCÜ 19 MW'YE ÇIKIYOR

Önceki ve Sonraki Haberler