1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Umman çatı güneş sistemi için danışmanlık hizmeti arıyor

Umman çatı güneş sistemi için danışmanlık hizmeti arıyor

Enerji Günlüğü - Umman Elektrik Düzenleme Kurumu çatı solar PV sistemlerinin teknik bağlantısı için uzman danışmanlık hizmeti almak istiyor. Çatı...

Umman çatı güneş sistemi için danışmanlık hizmeti arıyor

Enerji Günlüğü - Umman Elektrik Düzenleme Kurumu çatı solar PV sistemlerinin teknik bağlantısı için uzman danışmanlık hizmeti almak istiyor. 

Çatı üstü solar PV sistemlerinin şebeke bağlantısında standartları ve yasal çerçeveyi oturtmak isteyen Umman Elektrik Düzenleme Kurumu bu konuda yardımcı olacak danışmanlık hizmeti alacağını duyurdu. 

Danışmanlık hizmetinin Kurumun elektrik tedariğinde kaliteyi ve altyapıyı güçlendirerek güvenilirliği sağlamasına yardımcı olması bekleniyor. 

SON BAŞVURU TARİHİ 8 AĞUSTOS

Danışmanlık hizmeti iki aşamada deneyim ve ucuz maliyet esasına göre alınacak. Başvuruların 8 Ağustos 2016 tarihinde saat 21'e kadar [email protected] adresine elektronik kopya olarak gönderilmesi gerekiyor. Ayrıca başvurular Project Manager – Renewable Energy Authority for Electricity Regulation, Oman P.O.Box 954 PC 133 Al-Khuwair Sultanate of Oman adresine de yapılabilecek.

Umman'ın elektrik arzı son on yıl içinde yüzde 140 arttı ve bu artışın önümüzdeki yıllarda da sürmesi bekleniyor. Ülkenin sahip olduğu büyük güneş enerjisi potansiyeline rağmen büyük oranda elektrik üretimini fosil yakıtlar ile karşılıyor. 

Çatı üstü solar PV sistem ise ülkede 1.4 GW teknik üretim kapasitesine sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler