1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İstanbul Bilgi Üniversitesi enerji doçenti alacak

İstanbul Bilgi Üniversitesi enerji doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Bilgi Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'ne Doçent Doktor ve Yardımcı Doçent Doktor alacak.İstanbul Bilgi...

İstanbul Bilgi Üniversitesi enerji doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Bilgi Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'ne Doçent Doktor ve Yardımcı Doçent Doktor alacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü için bir Doçent ve bir Yardımcı Doçent alınacak.

İlana göre, Doçent Doktor kadrosu adaylarının deneysel yüksek enerji fiziğinde doktora yapmış olmaları ve B fiziği veri analizinde uzmanlaşmış olmaları ve bu alanda araştırmalar yapmış/yapıyor olmaları gerekiyor.

Yardımcı Doçent Doktor adaylarının ise Nükleer Enerji alanında bir çalışmayla doktora derecesini almış olması, doktora sırasında yurtdışında uluslararası hakemli dergilerde yayınlar yapmış olması, Enerji Sistemleri Mühendisliği ders ve laboratuvar çalışmalarında deneyimli olması; nükleer enerji, mekanik ve termodinamik derslerini İngilizce verme deneyimine sahip olması gerekiyor.

İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitenin http://www.bilgi.edu.tr/ adresinde yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler