1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İzmir’e yeni bir havza trafosu

İzmir’e yeni bir havza trafosu

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), İzmir’e yeni bir havza trafo merkezi kurdurtacak. Projeye ilişkin ihale 28 Eylül 2016'da yapılacak.  TEİAŞ...

İzmir’e yeni bir havza trafosu

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), İzmir’e yeni bir havza trafo merkezi kurdurtacak. Projeye ilişkin ihale 28 Eylül 2016'da yapılacak.  

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’ndan değişik para birimlerinde Güney Doğu Avrupa Enerji Topluluğu (IBRD 83710-TR) Projesi için aldığı ikraz çerçevesinde 380/154/33 kV İzmir Havza Trafo Merkezi'nin yapımı ve devreye alma işi için ihale açtı. 

Kapalı teklif verme usulüyle gerçekleştirilecek ihaleyi üstlenecek isteklinin, trafo merkezinin tesis ve teçhizatının temini, testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma ve saha testlerini tamamlayarak istenen çalışma koşullarında teslim etmesi gerekiyor. 

250 BİN EURO TEMİNAT

İhale belgelerinin tam bir seti, iade edilmeyecek 700 TL’nin ya da 250 ABD Doları’nın (KDV dahildir) ödendiğini gösteren makbuz ile yazılı başvuru yapılarak alınabilecek. Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’nın Tek Aşamalı İhale Prosedürlerine göre yürütülecek uluslararası rekabete açık ihale için teklifler 28 Eylül 2016 tarihinde saat 14:00’e (yerel saatle) kadar 250.000,- (ikiyüzellibin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte TEİAŞ Sefer Kul Toplantı Salonu, Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2, Giriş Katı Çankaya - Ankara adresine teslim edilecek. Teklifler aynı tarih ve saatte aynı adreste açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler