1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ve Türkiye Petrolleri Dağıtım AŞ satışa çıktı

Ve Türkiye Petrolleri Dağıtım AŞ satışa çıktı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na bağlı TP Petrol Dağıtım AŞ yüzde yüz özelleştirilecek. Başbakanlık Özelleştirme...

Ve Türkiye Petrolleri Dağıtım AŞ satışa çıktı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na bağlı TP Petrol Dağıtım AŞ yüzde yüz özelleştirilecek. 

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na bağlı TP Petrol Dağıtım AŞ’nin hisselerinin tamamının blok satış yöntemi ile özelleştirilmesi için yatırımcıları davet etti. Kapalı zarf içerisinde teklif alınarak ve görüşmeler yapılarak pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ihalenin geçici teminat tutarı 10 miyon TL olarak belirlendi. 

İhale Komisyonu gerekli görürse ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma ile sonuçlanabilecek.

Yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim gruplarının katılabileceği ihaleye katılan şirketlerin Gizlilik Taahhütnamesi imzalanması gerekiyor.

TEKLİFLER ELDEN TESLİM

Katılımcılar ihale şartnamesi ve tanıtım dökümanını Özelletirme İdaresi Başkanlığı’ndan 5 bin TL karşılığında edinebilecek. Katılımcıların ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ile tekliflerinin en geç 30 Eylül 2016 günü saat 17:00’ye kadar üzerinde “TP PETROL DAĞITIM A.Ş. İHALESİNE İLİŞKİN TEKLİF - GİZLİ-” ibaresi bulunan kapalı bir zarf içerisinde Özelleştirme İdaresi’ne elden teslim etmeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler