1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. YEGM'den sanayide enerji verimliliği proje yarışması

YEGM'den sanayide enerji verimliliği proje yarışması

Enerji Günlüğü -  Endüstriyel işletmeler arasında bilgi alışverişini artırmayı ve enerji verimliliği konusunda yeni çalışmaları teşvik etmeyi...

YEGM'den sanayide enerji verimliliği proje yarışması

Enerji Günlüğü -  Endüstriyel işletmeler arasında bilgi alışverişini artırmayı ve enerji verimliliği konusunda yeni çalışmaları teşvik etmeyi amaçlayan Sanayide Enerji Verimliliği (SENVER) Proje yarışmasının bu yıl onyedincisi düzenlenecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (YEGM), endüstriyel işletmeler arasında bilgi alışverişini artırmayı ve enerji verimliliği konusunda yeni çalışmaları teşvik etmeyi amaçlayan Sanayide Enerji Verimliliği (SENVER) Proje yarışmalarının bu yıl onyedincisini düzenleyecek.

Yarışma, Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması Projeleri (SEVAP) ve Enerji Verimli Endüstriyel Tesis (EVET) olmak üzere, iki ana gruba ayrılıyor.

YEGM veri tabanında (Enerji Verimliliği Portalı) kayıtlı olup, enerji tüketim bilgilerini her yıl düzenli olarak gönderen ve alt sektörlerde faaliyet gösteren endüstriyel işletmelerin veri tabanındaki kayıtları esas alınarak YEGM tarafından yapılan değerlendirmelere göre ödül almaya layık görülen endüstriyel işletmeler belirlenecek.

Başvurular, 7 Kasım 2016 günü mesai bitimine kadar Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü, Eskişehir Yolu 7. Km. 06520 ANKARA adresine yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler