1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Afşin Elbistan malzeme alacak tambur kaplatacak

Afşin Elbistan malzeme alacak tambur kaplatacak

Enerji Günlüğü - Aşfin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü, iki malzeme alımı ve bir tambur kaplama işi ihalesi açtı. Elektrik Üretim Anonim...

Afşin Elbistan malzeme alacak tambur kaplatacak

Enerji Günlüğü - Aşfin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü, iki malzeme alımı ve bir tambur kaplama işi ihalesi açtı. 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Maden Sahaları Dairesi Başkanlığı Afşin - Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre, işletmenin ihtiyacı olan 50 bin adet dörtlü körüklü rulo lastiği ile beş kalem band eklem malzemesi STG kauçuğu ve kauçuk hamuru ihaleyle satın alınacak. Ayrıca 18 adet tambur kaplama işi de ihale yoluyla yaptırılacak. 

Şartname bedelleri 50 bin adet dörtlü körüklü rulo lastiğinde 175 TL, 5 kalem band eklem malzemesi, STG kauçuğu ve kauçuk hamuru ihalesinde 150 TL, 18 kalem tambur kaplama işinde ise 120 TL olarak belirlendi. 

50 bin adet dörtlü körüklü rulo lastiği ihalesi 28 Eylül 2016 saat 14:00’te, 5 kalem band eklem malzemesi, STG kauçuğu ve kauçuk hamuru ihalesi 29 Eylül 2016 saat 14:00’te, 18 adet tambur kaplama işi ihalesi ise 30 Eylül 2016 saat 14:00’te yapılacak. 

İstekliler teklif edecekleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Teklifler, ihale tarihi saat 14:00’e kadar AEL İşletme Müdürlüğü Genel Muhaberatına verilebileceği gibi, İadeli Taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak. İhale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü geçerli olacak şekilde teklif verilecek. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler