1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK traksiyoner ALSz akümülatör bataryaları alacak

TTK traksiyoner ALSz akümülatör bataryaları alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, iki kalem traksiyoner ALSz akümülatör bataryaları alımı için ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü...

TTK traksiyoner ALSz akümülatör bataryaları alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, iki kalem traksiyoner ALSz akümülatör bataryaları alımı için ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, iki kalem traksiyoner ALSz akümülatör bataryaları alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu. 

Bataryaları yerli yükleniciler Karadon ve Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesi iş sahasına, yabancı yükleniciler de  FOB limanı veya C+F Türkiye limanına siparişi takiben 150 iş günü içinde teslim edecek. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 05 /10 /2016 Çarşamba saat 15:00'de TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No.2 Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak adresine verilebilecek ve posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 100,00 TL karşılığı temin edilebilecek.

Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler