1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit kömür taşıtacak

Ege Linyit kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyitleri İşletmesi, toplam 250 bin ton kömürün Soma B Termik Santrali'ne taşınması işini ihale edecek.TKİ Ege Linyitleri İşletmesi...

Ege Linyit kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü – Ege Linyitleri İşletmesi, toplam 250 bin ton kömürün Soma B Termik Santrali'ne taşınması işini ihale edecek.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, Işıklar Yeraltı Karo Sahası (Kısrakdere Doğu) mevkii ve civarındaki stoklardan 250.000 ton kömürün yüklenmesi, Soma B Termik Santralinin 1-4 ve 5-6 üniteleri kamyon bunkerlerine veya stok sahalarına taşınması ve boşaltılması işi için ihale düzenleyeceğini duyurdu. 

250 gün sürecek iş için ihale, 13.10.2016 tarihinde saat 14:00'de TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğünde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı; ELİ Müessese Müdürlüğü 13 Eylül mah. Atatürk cad. No. 89 45500 Soma / MANİSA, adresinden görülebilecek ve 100,00 TL bedel karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler