1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ADM-GDZ Çağrı Merkezi Denizli’de açıldı

ADM-GDZ Çağrı Merkezi Denizli’de açıldı

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji Grubu, Ege’deki beş ili kapsayan iki elektrik dağıtım bölgesine hizmet vermek üzere yeni bir Çağrı Merkezi kurdu.Aydın,...

ADM-GDZ Çağrı Merkezi Denizli’de açıldı

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji Grubu, Ege’deki beş ili kapsayan iki elektrik dağıtım bölgesine hizmet vermek üzere yeni bir Çağrı Merkezi kurdu.

Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa'ya hizmet vermek üzere kurulan ADM-GDZ Çağrı Merkezi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da katıldığı törenle açıldı. 

Denizli merkezde yer alan ADM-GDZ Çağrı Merkezi’nde 400 kişi istihdam edilecek. ADM-GDZ Çağrı Merkezi ile yaklaşık 4.8 milyona yakın abonenin bulunduğu iki dağıtım bölgesinde, tüketici çağrılarının 20 saniyede karşılanabilmesi hedefleniyor. Çağrı Merkezi için 1.5 milyon lirası inşaat, 1.2 milyon lirası teknoloji ve diğer harcamalar olmak üzere yaklaşık 3 milyon TL harcandı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Baranı Berat Albayrak, Ağustos ayı başında elektrik dağıtım sektöründe çağrı merkezi kapasitesinin genişletilmesi ile ilgili yatırımların Ekim ayına kadar tamamlanmasını istemişti. 

Bereket Enerji Grubu, ADM-GDZ Çağrı Merkezi yatırımı Bakan Albayrak’ın talimatını yerine getiren ilk şirket oldu. Bakan Albayrak, ADM-GDZ’deki ilk çağrıyı kendisi cevapladı. 

İLKLERE İMZA ATTIK, ATACAĞIZ

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, açılış sorasında yaptığı değerlendirmede 2008’de ilk özel dağıtım şirketi lisansını alan Bereket Enerji Grubu’nun bir ilke daha imza atarak dağıtım şirketlerindeki ilk Çağrı Merkezini 2008 yılında kurduğunu hatırlattı. Saldanlı, “Bugün de müşteri memnuniyetini daha da arttırmak için çağrı kapasitemizi ve teknolojik altyapımızı 4 katına çıkarttığımız toplam yatırım maliyeti 3 milyon TL olan çağrı merkezimiz, tüketicilerimize 7 gün 24 saat kesintisiz ve kaliteli enerji sağlama hedefiyle yaptığımız tüm çalışmalarımıza ivme kazandıracaktır” dedi. 

“Geleceğe duyduğumuz güven ile yatırımlarımıza devam ediyoruz” ifadesini kullanan Saldanlı şunları söyledi: 

“1100 Megawatt yenilenebilir, 1000 Megawatt termik olmak üzere toplam 2100 Megawatt enerji üretim kapasitesine ulaştık. 5 ilde 4,8 milyon müşteriye 23 milyar kwh enerji sağlayan dağıtım ve perakende şirketlerimizle enerji sektöründe hızla büyüyoruz. Bereket Enerji Grubu olarak yaklaşık 10 bin çalışanımızla öncü faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Enerji Bakanlığı ve EPDK liderliğinde, elektrik piyasasının gelişiminde çok önemli adımlar atıldı. Biz de Türk ekonomisinde yaşanan güçlü büyümeye paralel olarak hızla artan enerji talebini karşılamak üzere yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefiyle yatırımlarımızı sürdürüyoruz.”

Sabiha KÖTEK - DENİZLİ

Önceki ve Sonraki Haberler