1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yılmaz: Çağrı merkezi dinleme hattı değil çözüm merkezi olmalı

Yılmaz: Çağrı merkezi dinleme hattı değil çözüm merkezi olmalı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerinin çağrı merkezlerinin sorun dinleme...

Yılmaz: Çağrı merkezi dinleme hattı değil çözüm merkezi olmalı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerinin çağrı merkezlerinin sorun dinleme hattı değil, sorunlara çözüm bulma merkezi olması gerektiğini söyledi. 

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, ADM-GDZ Çağrı Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada elektrik sektöründe müşteri memnuniyetinin önemine vurgu yaptı. “Tüketicinin memnun olmadığı bir piyasa asla sağlıklı olamaz” diyen Yılmaz, EPDK’nın da düzenlemelerini tüketici memnuniyetini merkeze alarak gerçekleştirdiğini vurguladı. Çağrı merkezlerinin, tüketici sorunlarının çözümünde hayati öneme sahip olduğunu kaydeden Mustafa Yılmaz, “Bu sebeple vatandaşımız, çağrı merkezini aradıktan sonra en kısa sürede operatöre bağlanma seçeneğine sahip olmalıdır. Özellikle vurgulamak isterim ki; çağrı merkezlerinin sadece bir (sorun dinleme hattı) olmasını istemiyoruz. Bu merkezler, tüketicinin derdine çözüm bulma sürecindeki ilk muhatap olacaktır. Müşteri memnuniyeti çağrı merkezinden başlamalı…Vatandaşlarımız  sorunlarının çözümü için ilgili şirketin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğunu görmelidir. Biz kurum olarak tüm dağıtım şirketlerinden ve görevli tedarik şirketlerinden bu konuda sorumlu davranmalarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Mehmet KARA - Enerji Günlüğü / DENİZLİ 

Albayrak: Güneş ve yerli kömür için ihaleler yakın

 

Önceki ve Sonraki Haberler