1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Çayırhan kömür santrali özelleştirmesinde teklifler öne alındı

Çayırhan kömür santrali özelleştirmesinde teklifler öne alındı

Enerji Günlüğü - Çayırhan kömür alanları ve santrali özelleştirmesinde tön yeterlilik ve son teklif verme tarihi öne çekilerek 21 Kasım olarak değiştirildi. Başbakanlık...

Çayırhan kömür santrali özelleştirmesinde teklifler öne alındı

Enerji Günlüğü - Çayırhan kömür alanları ve santrali özelleştirmesinde tön yeterlilik ve son teklif verme tarihi öne çekilerek 21 Kasım olarak değiştirildi. 

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Çayırhan mevkinde bulunan EÜAŞ’a ait Kömür Rezerv Alanı ve Enerji Üretim Alanının özelleştirilmesi ilanında değişikliğe gitti. 

Buna göre, EÜAŞ’a ait, Kömür Rezerv Alanı ile Enerji Üretim Alanı; Kömür Rezerv Alanı’ndaki kömür rezervine dayalı olarak çalışacak elektrik üretim santralinin, Enerji Üretim Alanı’nda kurulması ve bu santralde üretilecek elektrik enerjisi, ihalede belirlenecek elektrik enerjisi birim satış fiyatı üzerinden Elektrik Satış Anlaşması (ESA)’nın imzalanarak EÜAŞ’a satılması için, “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemi ile özelleştirilmesi için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 21/11/2016 günü saat 17:00 olarak değiştirildi.

Daha önce tarih 15 Aralık olarak açıklanmıştı. 

EÜAŞ'IN ÇAYIRHAN KÖMÜR ALANLARI VE SANTRALİ ÖZELLEŞTİRİLECEK

Önceki ve Sonraki Haberler