1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, ahşap maden direklerini tahliye ettirecek

TTK, ahşap maden direklerini tahliye ettirecek

Enerji Günlüğü - TTK, Karadon, Amasra, Armutçuk, Kozlu ve Üzülmez TİM stok sahalarından gelen ahşap maden direklerinin tahliyesi ve talaşının satılması...

TTK, ahşap maden direklerini tahliye ettirecek

Enerji Günlüğü - TTK, Karadon, Amasra, Armutçuk, Kozlu ve Üzülmez TİM stok sahalarından gelen ahşap maden direklerinin tahliyesi ve talaşının satılması hizmeti alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Karadon, Amasra, Armutçuk, Kozlu ve Üzülmez TİM stok sahalarındaki muhtelif Ahşap tahkimat malzemesi tahmil, tahliye, biçme, yükleme ve taşıma işleri için ihale düzenleyeceğini duyurdu. 

Bir yıllık Karadon, Amasra, Armutçuk, Kozlu ve Üzülmez Müesseseleri Maden direği Stok Sahası ve hızarları ile Direk harmanından Gelik İşletme bacaağzına taşıma işi için ihaleler 21/11/2016 tarihinde saat 15.00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Zonguldak adresinde yapılacak. 

Her bir ihale için ihale dokümanları Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK adresinde görülebilecek ve şartnameler 200'er TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler