1. HABERLER

  2. PETROL

  3. LPG Dağıtıcı lisansı için tüplerin takip beyanı da aranacak

LPG Dağıtıcı lisansı için tüplerin takip beyanı da aranacak

Enerji Günlüğü - LPG Dağıtıcı lisansı başvurularında, LPG Tüplerini Takip Sistemine İlişkin Beyan belgesi de sunulması gerekecek.Enerji Piyasası...

LPG Dağıtıcı lisansı için tüplerin takip beyanı da aranacak

Enerji Günlüğü - LPG Dağıtıcı lisansı başvurularında, LPG Tüplerini Takip Sistemine İlişkin Beyan belgesi de sunulması gerekecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 21/10/2016 tarihli “Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasasında Lisans Başvurusuna İlişkin Kurul Kararında Değişiklik Yapılmasına Dair Kurul Kararı”nı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, LPG Dağıtıcı lisansı başvurularında Başvuru Dilekçesi Ekleri İçeriğine LPG Tüplerini Takip Sistemine İlişkin Beyan da eklenerek genişletildi.

LPG Tüplerini Takip Sistemine İlişkin Beyan tanımı ise LPG dağıtıcı lisans başvurularında, başvuru sahibinin LPG tüplerinin dolum aşamasından son kullanıcıya kadar izlenmesini sağlayacak takip sistemini ilgili mevzuata uygun olarak kurup uygulayacaklarına dair yazılı beyanı olarak tanımlandı.

Devletin hangi LPG tüpünün kimin evinde olduğunu bilmesi için geçtiğimiz hafta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Tüplerinin Piyasada Takip Edilmesine İlişkin Tebliğ çıkarmıştı.

HANGİ LPG TÜPÜ KİMİN EVİNDE DEVLET BİLECEK

Önceki ve Sonraki Haberler