1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ETD'de geniş ve etkin katılım dönemi

ETD'de geniş ve etkin katılım dönemi

Enerji Günlüğü - Enerji Ticareti Derneği'ne yeni başkan seçilen Birol Ergüven, yeni dönemde önceliklerinin çalışmalara tüm üyelerin düzenli katılımlarını...

ETD'de geniş ve etkin katılım dönemi

Enerji Günlüğü - Enerji Ticareti Derneği'ne yeni başkan seçilen Birol Ergüven, yeni dönemde önceliklerinin çalışmalara tüm üyelerin düzenli katılımlarını sağlamak ve üye tabanının genişletilmesi olacağını belirtti. 

ETD ( Enerji Ticareti Derneği ), 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda , ETD Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Limak Enerji CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Birol Ergüven,  yeni dönemi ‘Geniş ve Etkin Katılım’ dönemi olarak tanımladı. Bundan sonraki en önemli önceliklerinin ve yeni dönemin hedefinin ETD çalışmalarına tüm üyelerin düzenli katılımlarını sağlamak ve üye tabanının genişletilmesi olacağını belirtti. 

Ergüven, Derneğin etkinlik alanını genişletmek ve etki gücünü artırmak için dernek tüzüğümüzde bulunan serbest piyasa prensiplerini benimsemiş tedarik lisansına sahip şirketlerin tümüne kapılarının açık olduğunu ve üyeliklerinin teşvik edileceğini söyledi. Ayrıca tüm üyelerin faaliyetlere etkin katılımını temin etmek üzerinde odaklanacak diğer önemli bir alan olacağını belirtti.

ETD’nin şeffaf, rekabetçi, liberal ve ülkemizin büyümesine katkıda bulunacak bir enerji ticareti piyasa yapısının kurgulanması ve işletilmesini sağlamak amacıyla kurulmuş bir dernek olduğunu belirten Ergüven, bu hedeflere ulaşmak için çalışmalarına taviz vermeden devam edeceklerini belirtti. 

Önceki ve Sonraki Haberler