1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ETADER'in yeni Başkanı Recep Girişmen oldu

ETADER'in yeni Başkanı Recep Girişmen oldu

Enerji Günlüğü - Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği’nin (ETADER) yeni başkanı Recep Girişmen oldu. Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini...

ETADER'in yeni Başkanı Recep Girişmen oldu

Enerji Günlüğü - Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği’nin (ETADER) yeni başkanı Recep Girişmen oldu. 

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırma hedefiyle kurulan ve bu amaçla kamu yararına etkinlikler, sosyal projeler yürüten Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) yeni başkanını seçti. ETADER’in yeni başkanı Recep Girişmen oldu.

Görevi Zafer Yavuztürk’ten devralan ETADER Başkanı Recep Girişmen, Türkiye ve dünyanın geleceği için enerji ve ısı tasarrufunun zorunlu olduğunu vurgularken "Dernek olarak bu bilinci topluma kazandırmak için bugüne kadar birçok çalışmaya imza attık. Bundan sonraki süreçte de Türkiye’yi enerji ve ısı tasarrufu alanında dünya çapında temsil etmek üzere faaliyetlerimize ara vermeden daha büyük bir hızla devam edeceğiz. Amacımız, enerji tasarruf bilincini geniş kitlelere anlatmak" dedi. 

Dünyanın tüm insanlığın ve canlıların ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatan Girişmen şunları ekledi:

"Yeryüzündeki kaynakların daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla; Türkiye ve dünyada sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeyi, mevcut projelere destek vermeyi, uluslararası derneklerle, sektörle, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirlikleri geliştirmeyi, eğitim kurumları ile ortak eğitim çalışmaları yapmayı sürdüreceğiz. Yaşanabilir bir dünya ve ülke için, güvenli gelecek için enerji tasarrufu yapmaktan başka çaremiz olmadığını unutmamalıyız.”

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler