1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. 9 ruhsatlı jeotermal alan ihale edilecek

9 ruhsatlı jeotermal alan ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Kırklareli, Ankara, Nevşehir, İzmir, Eskişehir, Adana ve Amasya illerinde bulunan toplam dokuz adet ruhsatlı Jeotermal alan ihale edilecek. Maden...

9 ruhsatlı jeotermal alan ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Kırklareli, Ankara, Nevşehir, İzmir, Eskişehir, Adana ve Amasya illerinde bulunan toplam dokuz adet ruhsatlı Jeotermal alan ihale edilecek. 

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Müdürlüğü tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda bulunan 9 ruhsatlı Jeotermal alanın kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile ihale kararını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak ilan etti. 

İHALE EDİLECEK JEOTERMAL ALANLAR

Kırklareli ili Kırklareli-Merkez-Asılbeyli (40.000 dolar teminat bedeliyle) ve Kırklareli-Vize-Hasbuğa’da (30.000 dolar teminat bedeliyle) bulunan iki adet, Ankara ili Ankara-Kızılcahamam-Üçbaş'da (25.000 dolar teminat bedeliyle), Nevşehir ili Nevşehir- Kozaklı-Karahasanlı'da (60.000 dolar teminat bedeliyle) ve Derinkuyu-Kuyulutatlar- Suvermez’de (50.000 dolar teminat bedeliyle) bulunan iki adet alan, İzmir ilinde İzmir-Dikili-Hasanağa'da (35.000 dolar teminat bedeliyle), Eskişehir ilinde Merkez-Türkmentokat'ta (25.000 dolar teminat bedeliyle), Adana ilinde Ceyhan-Narlık'da (15.000 dolar teminat bedeliyle) ve Amasya ili Merzifon-Uzunyazı’da (30.000 dolar teminat bedeliyle) bulunan bir adet Jeotermal alan ihale edilecek.

İHALELER 4 OCAK TARİHİNDE YAPILACAK

Sözkonusu dokuz Jeotermal alan ihaleleri 4 Ocak 2017 tarihinde saat 11.00’de MTA Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İhale teklifleri, ihalenin yapılacağı tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek ve ihale dosyaları 200 TL’sı karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler