1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Erzurum Teknik Üniversitesi bir elektrik profesörü alacak

Erzurum Teknik Üniversitesi bir elektrik profesörü alacak

Enerji Günlüğü – Erzurum Teknik Üniversitesi, lazerler üzerinde çalışmalar yapmış bir adet elektrik-elektronik mühendisi profesör alacak.Erzurum Teknik...

Erzurum Teknik Üniversitesi bir elektrik profesörü alacak

Enerji Günlüğü – Erzurum Teknik Üniversitesi, lazerler üzerinde çalışmalar yapmış bir adet elektrik-elektronik mühendisi profesör alacak.

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim dalı için birinci dereceden bir profesör istihdam edeceğini ilanla duyurdu. 

İlana göre, adaylarda lazerler üzerine çalışmalar yapmış olması şartı aranıyor. Profesör kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacak.

Adayların başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten başvuru dilekçelerine (www.erzurum.edu.tr adresinden alınacaktır) özgeçmiş, (4) dört adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, lisans, yüksek lisans, doktora ve onaylı doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (Altı) adet dosyayı ekleyerek, Üniversite Personel Dairesi Başkanlığına, bu ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler