1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi profesör alacak

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi profesör alacak

Enerji Günlüğü - İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne profesör alacak.İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi...

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi profesör alacak

Enerji Günlüğü - İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne profesör alacak.

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde istihdam edilmek üzere 1 profesör alacağını duyurdu. Alınacak öğretim üyesi profesörün Kontrol Teorisi ve Mekatronik uygulamaları konularında araştırma ve yayınlarının olması gerekiyor.

Daimi statüde olan Profesör kadrosuna başvuracak adayların özgeçmiş, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomaları, doktora tezi, doçentlik belgesi, yayın listeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı 6 nüsha olarak hazırlaması gerekiyor. Adayların bir dilekçe, iş talep formu ve 2 adet fotoğraf ile birlikte 6 nüshayı da alarak Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı’na müracaat etmeleri gerekiyor. Profesör adayların yayınlarından birisini başlıca araştırma eseri olarak belirtmeleri gerektiği de şartlar arasında. Adayların aynı zamanda İngilizce yeterliliklerini ispat eden belgeleri de başvurularında sunmaları gerekiyor.

Başvuru süresi bugünden itibaren 15 gün. 

Önceki ve Sonraki Haberler