1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sakarya Üniversitesi elektrik profesörü alacak

Sakarya Üniversitesi elektrik profesörü alacak

Enerji Günlüğü - Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümü için profesör alacak.Sakarya Üniversitesi...

Sakarya Üniversitesi elektrik profesörü alacak

Enerji Günlüğü - Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümü için profesör alacak.

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümüne birinci dereceden 1 profesör öğretim üyesi alınacağını duyurdu.

Profesör kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, Doçentlik Belgesi’ni, 2 fotoğrafını, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosya ile 6 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekiyor.

Başvurularda Üniversitenin Senatosunca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri" dikkate alınacağından burada belirtilen belgelerin de eklenmesi gerektiği belirtildi. Adaylar bu bilgilere üniversitenin internet adresinden ulaşabilecekler.

Adayların başvurularını 15 gün içinde yapmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler