1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kayseri'de enerji hocaları aranıyor

Kayseri'de enerji hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Abdullah Gül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi’ne elektrik elektronik ve makine hocaları arıyor. Kayseri'de bulunan Abdullah...

Kayseri'de enerji hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Abdullah Gül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi’ne elektrik elektronik ve makine hocaları arıyor. 

Kayseri'de bulunan Abdullah Gül Üniversitesi, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alacak. Bunlardan dördü, enerji sektörüyle doğrudan ilgili bölümlere alınacak hocalardan oluşacak. 

Üniversitenin Mühendislik Fakültesi’ne bir adet elektrik-elektronik doçenti alınacak. Adayların doktorasını Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Bilgisayar ya da Biyomedikal Mühendisliği alanlarının birinde tamamlamış olması gerekiyor.

Makina Mühendisliği’nde ise tasarım alanında bilimsel çalışma ve yayınlar yapmış olma şartlarını taşıyan bir doçent alınacak. 

Makine Mühendisliği bölümüde alınacak ikinci doçentte ise imalat ya da akışkanlar mekaniği alanında bilimsel çalışma ve yayınlar yapmış olma şartı aranıyor. 

Makina Mühendisliği’ne alınacak üçüncü doçentlik kadrosu için başvuracak adayların ise ısı, enerji, akışkan alanında bilimsel çalışma ve yayınlar yapmış olmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler