1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İSTE, Enerji Sistemleri yardımcı doçenti alacak

İSTE, Enerji Sistemleri yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne yardımcı doçent alacak.İskenderun Teknik Üniversitesi...

İSTE, Enerji Sistemleri yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne yardımcı doçent alacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü (İSTE), Enerji Sistemleri Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak. Alınacak yardımcı doçent adayların, doktorasını ısı geri kazanımı konusunda yapmış olması gerekiyor. En az 5 yıllık meslek ya da sektör deneyimine sahip olmak ve yüksek öğretim kurumlarında en az 2 yıllık akademik deneyime sahip olmak da şartlar arasında yer alıyor.

Tüm adayların, gelecekte yapmayı planladıkları eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme faaliyetleri ve bunların çıktılarını da müracaat dosyasına eklemeleri gerekiyor. Ayrıca, Üniversitenin vizyonuna nasıl entegre olabileceklerini ve kısa, orta, uzun vadede bilime ve teknolojiye nasıl katkıda bulunabileceklerini de bir “öz gelecek, niyet mektubu, iş planı veya kariyer planı” formatında hazırlamaları ve bunu müracaat dosyalarına eklemeleri gerekiyor.

Söz konusu yardımcı doçentlik kadrosuna müracaat edecek adaylar için yabancı dil sınavı yapılacak. Sınav tarihi ve saati Üniversitenin internet sitesinde ilan edilecek.

Müracaat süresi bugünden itibaren 15 gün. 

Önceki ve Sonraki Haberler